Submaximale fietstest: iets voor jou?

Happy couple riding bicycles outside, healthy lifestyle fun concept

Lactaattesten hoeven niet altijd maximaal te zijn. Vaak kunnen we met submaximale informatie al heel wat doen richting trainingssturing. Bovendien zijn deze tests veiliger en kunnen de kosten voor de sporter laag gehouden worden. Bij Pulso-Preventielab sta je als sporter centraal en maken we graag onderscheid volgens uw specifieke doelen, niet iedereen heeft dan ook nood aan een maximale lactaattest.

  • Heb je een specifiek doel als sporter en wil je hier gestructureerd en efficiënt naartoe werken zonder als competitief renner behandeld te worden?
  • Ben je een beginnend sporter die vanaf nu in de juiste zones wil kunnen trainen met gezondheidswinst als objectief?
  • Wil je een goede inschatting krijgen van je huidige fysieke capaciteiten zonder daarvoor diep in de geldbuidel te tasten?

Pulso-Preventielab heeft een submaximale lactaattest toegevoegd aan het pakket van aangeboden testen. Kom met je eigen fiets naar ons testcentrum en wij bepalen jouw aerobe capaciteiten. We geven jou trainingsrichtlijnen en zones waarmee je eigenhandig aan de slag kan of die wij gebruiken om jou later individueel te begeleiden naar jouw persoonlijk doel toe. Bovendien krijg je er nog een starterspakket sportvoeding en een bidon bovenop!

De submaximale inspanningstest kan vanaf nu geboekt worden via onze website voor een kostprijs van 99€.

Sport jezelf naar een hoger niveau!

Matthias Boetens,

Pulso-Preventielab coach

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.