20Km lopen? Jij kan het!

20 km folderWil jij de stap zetten naar 20km lopen? Weet je niet precies hoe te trainen of zoek je een toffe groep om samen de trainingen met af te werken? Schrijf je nog snel in voor onze groepssessies!

In het weekend wordt er telkens een gezamenlijke training met begeleiding georganiseerd, in de week kan je individueel een extra training afwerken af afspreken met je collega lopers. Onze coaches stellen een uitgebalanceerd schema op om je in staat te stellen, na het afwerken van de trainingsperiode, de 20 km van Kortemark uit te lopen op 28 februari 2016.

Klik op onze folder hier links en neem deze even rustig door. Schrijf je in via onze website (groepsactiviteiten). De sessies starten op 18 oktober!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.