Trainen voor 20km met onze loopgroepjes in Zwevegem of Izegem? Laatste kans !!

Beste lopers,

Onze loopgroepjes zijn er klaar voor om op zondag 18 oktober te starten met de opbouw naar de 20km loop te Kortemark op 28 februari. Heb ook jij nog zin om aan te sluiten bij het groepje van Zwevegem of Izegem, grijp dan nu je kans! Je kan nog inschrijven deze week om te starten komende zondag of je kan volgende week inschrijven om te starten op 25 oktober.

Wij trainen steeds samen op zondag en je krijgt een schema om ook tijdens de week 2 trainingen individueel of met vrienden af te werken. Onder het motto van een gezonde sportbeoefening en een gezellige groepssfeer wordt er toegewerkt naar jouw doel: 20 km lopen.

Op volgende link vind je alle informatie en kan je je ook nog inschrijven: 20 KM Lopen? Jij kan het!

Schrijf je nog snel in!

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.