NIEUW: Crossfit core training in groep!

Pulso – Preventielab voorziet in de eigen krachtzaal nu ook interactieve groepstrainingen om de core stability van de atleet te verbeteren. Deze trainingen worden onderverdeeld in verschillende niveaugroepen zodat zowel de beginnende sporter als de gevorderde atleet op eigen niveau kan gaan trainen. Onderstaand vind je reeds meer informatie. Meer vragen over de lessen of voor inschrijven kan je mailen naar groep@pulso-preventielab.be

Doelgroep: Patiënten, startende sporters, recreatieve- en competitieve atleten die in kleine groepen hun grenzen willen verleggen.

Doelstelling: Trainen van het volledige lichaam. De core verbindt het hele lichaam en zorgt voor de nodige stabiliteit. De core stability training zorgt voor een betere houding van het lichaam en een positieve globale transfer naar jouw sport. Leuke werkvormen zoals functionele training, crossfit training en high intensity interval training worden gebruikt om op een aangename en motiverende manier de core stability te verbeteren.

Aanpak:  Er wordt gewerkt in kleine niveau groepen van maximum 8 deelnemers. Dankzij opbouwende, gevarieerde en motiverende trainingen zorgt je trainer voor een unieke ervaring.

Niveau 1: patiënten en startende sporters

Niveau 2: recreatieve- en compititieve atleten

Prijs: 150€ voor een 10 beurtenkaart. Je bepaalt zelf wanneer en hoe frequent je deze beurtenkaart gebruikt.

Therapie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.