Get fit and healthy voor de zomer met onze beweegcampagne!

Het Probleem

De donkere dagen beginnen stilaan korter te worden en binnen een korte tijd zal hopelijk de zon weer meer van de partij zijn. Het zomergevoel komt op en mensen worden zich bewust van ‘het kilootje teveel’ of van hun zittend gedrag tijdens de wintermaanden. De nieuwjaarsperiode met maaltijden en feesten begint nu zowaar zijn negatieve impact te tonen. Je wil dan wel weer meer gaan bewegen en gezonder gaan leven, maar hoe doe je dat in godsnaam?

Stap voor stap

Omdat niet iedereen ‘atleet’ wil zijn, maar soms gewoon gezond wil leven en omdat niet iedereen een zee van tijd heeft om te sporten, hebben wij een haalbaar beweegprogramma uitgewerkt. Met dit programma leer je bewegen doorheen de dag, zonder veel extra tijd te moeten vrijmaken. Dit, aangevuld met enkele korte sportmomenten tijdens de week, heeft al heel wat positieve impact op je gezondheid.

Bewegen staat echter nooit los van voeding. Een gezond voedingspatroon is daarom minstens even belangrijk. In ons beweegprogramma zit dan ook een analyse van de lichaamssamenstelling (+ een herevaluatie) en een gesprek bij de diëtiste verweven. Zo kan je gezonde beweging gaan combineren met betere voedingsgewoontes om een mooi resultaat te bereiken.

Omdat beginnen met bewegen/sporten vaak gepaard gaat met veel vragen en onzekerheden, voorzien wij ook elke maand een overlegmoment met de coach. Er wordt geëvalueerd wat je allemaal hebt bereikt, waar je het moeilijk mee hebt en er wordt tijd besteed aan het overlopen van jouw eventuele vragen. Zo kan je de volgende maand telkens weer gemotiveerd je doelen nastreven.

Go For It!

Dit alles zit dus in 1 beweegprogramma dat jouw levensstijl met de juiste tips volledig wil veranderen, ook op lange termijn. Op onderstaande afbeelding vind je alle info errond. Aarzel niet om ons te contacteren voor vragen of onduidelijkheden. Aarzel al helemaal niet om deel te nemen en werk te maken van jouw goede voornemens, go for it!

Coach Matthias en Diëtiste Louise.

Beweegcampagne

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.