Swim in Summer: Openwaterzwemmen + technieklessen

Tijdens de zomervakantie ( juli – augustus ) organiseert zwemcoach Stefaan 2 lessenreeksen waarbij de focus ligt op de techniek van het crawl zwemmen. Bij deze lessenreeksen zitten ook telkens 2 openwater sessies. Hierbij wordt vooral aandacht besteed aan oriëntatie, vlot starten, vlot boeien ronden en vertrouwen in het water. Een unieke kans dus om kennis te maken met het zwemmen in open water (Put te Nieuwkapelle).

Surf verder via onderstaande link voor meer info omtrent data, prijzen en inhoud van de lessen:

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.