Ruben Van der Haeghen vervoegt ons coaching team!

Vanaf september krijgen onze coaches Bart, Stefaan en Matthias versterking van wielercoach Ruben Van der Haeghen. Hij heeft het diploma master in de bewegingswetenschappen behaald aan de Universiteit Gent en combineerde dit met het afwerken van de trainer A wielrennen bij de VTS. Ruben is zelf ook nog actief in het peloton als eliterenner zonder contract met in 2017 reeds 2 zeges op zijn naam, en kent een passie voor verschillende sporttakken. Net zoals onze andere coaches is hij dus actief betrokken bij de sport en kan hij zo de praktische ervaring koppelen met de juiste wetenschappelijke achtergrond om sporters te helpen met succes hun doelen bereiken.

Ruben zal instaan bij Pulso voor het afnemen van inspanningstesten en de begeleiding van sporters en wielrenners van elk niveau. Met deze versterking van het team kan Pulso-Preventielab blijven inzetten op kwalitatieve begeleiding van sporters met gebruik van de nieuwste inzichten en methodes.

Welkom Ruben!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.