Sportkinesitherapie en blessurepreventie: Nicolas Moeyaert versterkt ons team!

Het Pulso Team krijgt een nieuwe versterking voor de optimale ondersteuning van onze sporters, meer bepaald in blessurepreventie en blessurebehandeling. Nicolas behaalde de master Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie – optie sportkinesitherapie – aan de universiteit van Leuven. Vanuit eigen interesses is hij vooral bijgeschoold in de kinesitherapeutische begeleiding van overbelastingsletsels bij duursporters. Het feit dat hij in de zomer 2018 kon samenwerken met de Belgian Red Dragons, versterkt hem in de professionele begeleiding van zowel atleten als recreatieve sporters. Nicolas is lid bij schoudernetwerkvlaanderen, wat hem up-to-date houdt over de allernieuwste inzichten omtrent schouderrevalidatie bij sporters. Ook de begeleiding van jonge atleten en jeugdspelers zijn een drijfveer die hem als kiné extra motiveren. Gedurende zijn stageperiode aan het SportMedisch Advies Centrum (SMAC) van het UZ Leuven kwam hij meermaals actief in contact met de begeleiding van atleten uit de topsportschool volleybal & voetbal.

De actieve revalidatie die u aangeboden wordt, vult de verdere begeleiding van onze trainers en coaches perfect aan. Dit biedt u een snel en efficiënt kader om te revalideren van het huidig letsel en toekomstige (overbelastings-)letsels te vermijden.

Welkom Nicolas!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.