Aanbod Trek fietsen winter 2019

Zoals elk jaar hebben we bij Pulso-Preventielab terug een beperkt aanbod aan tweedehands racefietsen en tijdritfietsen. Dit jaar gaat het om de Emonda SL6 Pro Racefiets en de Trek Speed Concept tijdritfietsen. De fietsen werden nieuw aangekocht door ons en nadien gedurende 6 maand gebruikt door triatleten. Door afwisselend gebruik van tijdritfiets en racefiets heeft elke fiets op zich weinig km’ers achter de kiezen. Toch worden alle fietsen nog nagezien en in orde gezet voor verkoop.
Twijfel over de juiste maat? Geen zorg! Om zeker de juiste keuze van kadermaat te kennen bieden we je als extra service 50% korting aan op een framemaat bepaling (twv. 75€) bij aankoop van een fiets! Zo kan je zeker met de juiste maat op pad!

Een mooie kans dus om een tiptop tweedehands fiets aan te schaffen waar je nog vele jaren plezier kan aan beleven!

Bij interesse mag u contact opnemen met info@pulso-preventielab.be


Trek Speed Concept

Specificaties:

  • Carbon Speed Concept frame
  • Bontrager Aeolus comp 5 wielset
  • Full Shimano Ultegra R8000 groep

Beschikbare maten:

  • UITVERKOCHT!

Prijs: 2850 euroEmonda SL 6 Pro

Specificaties:

  • Emonda SL6 Carbon Frame
  • Full Ultegra R8000 afmontage
  • Bontrager Aeolus Pro 3 Carbon wielset

Beschikbare maten:

  • 50 – 56

Prijs: 2049 euro