BeschrijvingAdvies
Verkoop prijs
Huur fietskoffer1 week
2 weken
Andere termijnen
€ 50
€ 80
Op aanvraag
Huur wetsuitWeekend
Andere termijnen
€ 50
Op aanvraag

Advies en verkoop materiaal

Verkoop

Pulso – Preventielab verdeelt verschillende producten voor duursporters. Wij gaan steeds op zoek naar een merk waar we volledig achterstaan en testen zelf onze producten uitvoerig in de praktijk. U kan steeds bij ons terecht voor de aankoop van en informatie over sportvoeding, hartslagmeting, compressiekledij, wetsuits, Trek fietsen, en andere loop-, fiets- en zwemtoebehoren. Bovendien zorgen wij voor een uitmuntende service na verkoop.

Advies

Alvorens te investeren in je hobby is het nuttig om na te denken over de volgende vragen:

  • Zal ik deze sport graag doen ?
  • Zal ik de sport een lange tijd beoefenen ?

Jeugdatleten rijden bijvoorbeeld vaak een jaar op een net iets te grote fiets, het jaar erop jaar op een fiets met de juiste maat en het jaar nadien op een fiets die eigenlijk te klein is. Het is niet altijd eenvoudig om te weten wat je nodig hebt binnen je sport en hoeveel je hiervoor moet investeren. Heb je meteen een carbonfiets nodig als je voor de eerste keer een 1/8ste triatlon wil doen?  
Welke schoenen, hartslagmeter, wetsuit, helm of fiets moet je aanschaffen om optimaal aan de start te staan? Is een powermeter meteen noodzakelijk?  Afhankelijk van je trainingsarbeid, budget en ambitie kies je niet altijd voor het ‘duurste’ materiaal, maar wel voor het ‘juiste’ materiaal.

Dankzij onze ervaring kan je bij Pulso terecht met deze vragen. Wij luisteren naar je doelstellingen en bezorgen je advies op maat zodat je over het juiste materiaal kan beschikken.

Team

Yente Dourte

Yente Dourte

Bachelor sport en beweging - Minor Sports Performance
Ruben Van der Haeghen

Ruben Van der Haeghen

Master LO & Bewegingswetenschappen - Trainer A wielrennen