BeschrijvingAdvies
Verkoop prijs
Huur fietskoffer1 week
2 weken
Andere termijnen
€ 50
€ 80
Op aanvraag
Huur wetsuitWeekend
Andere termijnen
€ 50
Op aanvraag

Advies, verkoop en verhuur materiaal

Verkoop

Pulso – Preventielab verdeelt verschillende producten voor duursporters. Wij gaan steeds op zoek naar een merk waar we volledig achterstaan en testen zelf onze producten ook uit. U kan steeds bij ons terecht voor de aankoop van/informatie over sportvoeding, hartslagmeting, compressiekledij, wetsuits en andere loop-, fiets- en zwemtoebehoren.

Verhuur

Wij verhuren wetsuits voor atleten die dit slechts sporadisch gebruiken of die willen testen voor aankoop. Er zijn verschillende maten en types beschikbaar zodat je jezelf een beeld kan vormen van wat nu net voor jou en voor jouw gebruik het ideale pak is, of je huurt het pak gewoon voor een wedstrijd. Wij geven advies in functie van je wensen en eerdere ervaringen.

Ook fietskoffers hebben we ter beschikking. Onze koffers zijn geschikt voor wegfietsen, mountainbikes, tijdritfietsen… Voor deze dienst maken wij gebruik van Evoc materiaal van uitstekende kwaliteit. De Evoc travel Bag weegt 8.6 kg en is compact en makkelijk te transporteren (136 x 39 x 80 cm). Zowel voor korte weekends als voor lange periodes in het buitenland kan je gebruik maken van deze dienst.

Advies

Alvorens te investeren in je hobby helpt het om een antwoord op volgende vragen te formuleren:

  • Zal ik wielrennen/triatlon graag doen ?
  • Zal ik de sport een lange tijd beoefenen ?

Jeugdatleten rijden vaak een jaar op een net iets te grote fiets, het jaar erop jaar op een fiets met de juiste maat en het jaar nadien op een fiets die eigenlijk te klein is. Het is niet altijd eenvoudig om te weten wat je nodig hebt binnen je sport en hoeveel je hiervoor moet investeren. Heb je meteen een carbonfiets nodig als je voor de eerste keer een 1/8ste triatlon wil doen?  
Welke schoenen, hartslagmeter, wetsuit, helm of fiets moet je aanschaffen om optimaal aan de start te staan?  Afhankelijk van je trainingsarbeid, budget en ambitie kies je niet altijd voor het ‘duurste’ materiaal, maar wel voor het ‘juiste’ materiaal.

Dankzij onze ervaring kan je bij Pulso terecht met deze vragen. Wij luisteren naar je doelstellingen en bezorgen je advies op maat zodat je over het juiste materiaal kan beschikken.

Team

Bart Becquart

Bart Becquart

Triathlon & Running Coach
Matthias Boetens

Matthias Boetens

Cycling & Running Coach