Bart Becquart

Bij Bart Becquart is sport de rode draad in zijn leven. Als Master in de Lichamelijke Opvoeding is hij al jaren actief als triatleet en combineerde hij dit tot voor kort met management sales- en marketingfuncties binnen de farmaceutische en medische sector. Op deze manier deed Bart een ruime ervaring op in de combinatie van intensief sporten, een drukke werkagenda en zijn gezin.

Onder leiding van coach Frederik Van Lierde won Bart in 2012 de Halve Triatlon Van Damme dankzij een vooropgesteld plan. Een tijd van 8u32 in de Ironman van Zweden leverde hem dat jaar ook nog eens een kwalificatie voor Hawaii op.

Naast de puur fysieke prestatie blikt Bart fier en vooral tevreden terug op het feit dat dit gerealiseerd werd in combinatie met een veeleisende functie. Het is die ervaring die Bart vandaag gebruikt om anderen bij te staan en te adviseren om naast hun carrière hun hobby verder te ontwikkelen.

Na Hawaii bleek de honger nog niet gestild. Bart, reeds Personal Trainer A en Trainer B Gymnastiek, vervolmaakte zich ook als Trainer B Triatlon. Wat begon met het begeleiden van een aantal atleten is sindsdien verder blijven groeien.

Een stille droom kreeg steeds meer vorm en Pulso, spaans voor hartslag, werd geboren. Bart wil hiermee voltijds een meerwaarde zijn voor iedereen die zich door Pulso aangesproken voelt. In het bijzonder, gezien de persoonlijke ervaring, voor ex-collega’s uit het bedrijfsleven die “geen tijd of mogelijkheden vinden” om te sporten.
Hij is er alvast van overtuigd dat hij ze voor jou wel kan vinden.

Pulso oprichter

Coach

Testafnemer