BeschrijvingAdvies
Verkoop prijs
Intake gesprekEerste gesprek waarin jouw volledige achtergrond en doelstellingen worden besproken en waarin een plan wordt uitgetekend voor de toekomst.€ 50
Opvolg consultOpvolg gesprek waarin de doelen opnieuw worden geëvalueerd en bijgestuurd in functie van het opgestelde plan bij het intake gesprek.€ 50

Mental Coaching

Als sportman word je blootgesteld aan een heel pak verschillende emoties en stressoren. Succes en falen liggen soms dicht bij elkaar en er is een hele achterban die veel van je verwacht. Daarenboven is er ook nog het persoonlijke leven naast de sport dat veel van je vergt. Dit alles maakt het niet eenvoudig altijd volledig te focussen op trainen en presteren.

Onze sportpsychologe luistert naar jouw verhaal en jouw specifieke situatie. Je zal technieken aanleren die je kan gebruiken tijdens trainingen en wedstrijden om mentaal volledig klaar te zijn voor het leveren van een optimale prestatie in omstandigheden die niet altijd voor de hand liggen.

Vaak wordt gestart met de basisvaardigheden: zelfspraak, visualisatie, doelen stellen en ontspanningstechnieken. Eens je die onder de knie hebt kan verder opgebouwd worden richting meer complexe vaardigheden waaronder bijvoorbeeld zelfvertrouwen.
Met mentale training kan je als sporter, op welk niveau je ook wil presteren, het beste uit jezelf halen.

Team

Anouk Martens

Anouk Martens

Mental Coach