BeschrijvingAdvies
Verkoop prijs
LoopanalyseAnalyse van je voetafrol en looppatroon met nadien bespreking en bijhorend advies.€ 50
Steunzolen 3D Geprint.3D Geprinte zolen, op maat gemaakt na de analyse (in de kostprijs inbegrepen) in functie van het gebruik van de klant (dagelijks of sport). Geleverd in een handige opbergdoos met gadget, inclusief gravure met eigen naam.€ 199

Steunzolen op maat

De Phits 3D-geprinte  inlegzolen van Pulso-Preventielab worden speciaal op maat gemaakt na een dynamische scan van uw looppatroon en voetafrol met behulp van een footscan. De specialist kan uw voetafdruk na deze scan analyseren en bepalen waar precies en in welke richting u extra ondersteuning nodig heeft. Aan de hand van de IDXA body scan wordt er indien gewenst ook het beenlengte-verschil in kaart gebracht. Gebaseerd op de analyse van de specialist en bijkomende input vanuit een intake gesprek zal de steunzool op maat ontworpen worden. Deze steunzool is een dunne, ultra lichte en dynamische binnenzool, waar een dempende laag wordt op aangebracht om extra comfort toe te voegen. De zolen zijn geschikt voor dagelijks gebruik of sporten, afhankelijk van uw wensen.

Enkele reacties van onze klanten

Lisa:

Ik had reeds enkele jaren ervaring met kortere loopafstanden (5-10 km). Bij het opbouwen naar de halve marathon afstand ondervond ik echter steeds hevige pijn aan de buitenkant van mijn knieën, waardoor ik uiteindelijk m’n motivatie verloor. Momenteel gebruik ik de zooltjes vooral tijdens mijn looptrainingen, die ik terug ben gestart na de loopanalyse bij Pulso-Preventielab.

Het gebruik van de zooltjes was even wennen, omdat beide op een andere manier aanvoelen. Ik liep aanvankelijk eerst nog zonder zooltjes en wandelde vooral met de zolen rond in huis. Een kwestie van gewoon worden, zoals mij ook aangeraden werd na de analyse. Nu, helemaal ingelopen, zitten ze eigenlijk perfect. Ze verlichten de druk op gewrichten en de last aan mijn knieën is verminderd, ik kan terug trainen op een aangename manier.

Over de service bij Pulso-Preventielab ben ik zeer tevreden. Na advies heb ik gepaste schoenen en zooltjes aangekocht in het centrum en daar ben ik effectief ook bij gebaat. Ik ben op een andere manier beginnen lopen en heb zo verder opgebouwd. De pijn is niet volledig weg, maar is een heel stuk lichter geworden. Dat maakt het lopen gewoon heel wat aangenamer dan voordien, ik kan terug genieten van mijn sport!

Bram:

Ik gebruik de zooltjes voornamelijk om te lopen. Dit zowel op trails als op asfalt. De zooltjes zijn licht en passen goed in mijn schoenen. Over de werking ben ik tevreden, maar heb wel nog wat last van blaren, dit ligt misschien aan combinatie schoenen/zolen. De service van Pulso-Preventielab was uitstekend, hierover ben ik 100% tevreden.

Katrien:

De Phits zolen heb ik laten maken voor dagelijks gebruik, omdat ik met klachten te kampen had aan knieën en heup. Ik draag ze dan ook voornamelijk op het werk en in mijn vrije tijd. Positief aan de zooltjes is dat deze zeer stevig zijn. Ik heb me ook vlug kunnen aanpassen aan het gebruik ervan, zonder pijn gehad te hebben. De klachten die ik eerder had aan knieën en heup zijn nu bijna volledig verdwenen. Voorlopig heb ik nog geen negatieve ervaringen met het gebruik van de zolen. De service is vlot, correct en klantvriendelijk.

Certified Phits

Team

Yente Dourte

Yente Dourte

Bachelor Sport & Beweging - Minor Sports Performance